Hoteller i Roeselare: få de bedste Roeselare hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Roeselare ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Roeselare hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-20

2024-04-21


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Roeselare, alle indkvarteringer i Roeselare

5-stjernede hoteller i Roeselare

4-stjernede hoteller i Roeselare

  • Mercure Roeselare foto

    Mercure Roeselare

    Mercure Roeselare er et 4-stjernet hotel 4,3 km fra Det nationale cyklingsmuseum og 4,4 km fra Sankt Michael-kirken. Overnatningsstedet byder på 87 gæsteværelser, som er indrettet med en el-kedel…

  • B&B Le Nord Roeselare foto

    B&B Le Nord Roeselare

    B&B Le Nord ligger 1 km fra Alfons Blomme i Roeselare og byder på en værdiboks og en restaurant i hele ejendommen. Beliggende ved Galerij ne9enpuntne9en, bed & breakfast omkring 10 minutters gang fra…

  • B&B Aquabello Roeselare foto

    B&B Aquabello Roeselare

    B&B Aquabello ligger i Roeselare, 1,8 km fra Monument Koning Boudewijn, og byder på en dyb pool. På stedet finder du et spacenter, en udendørs pool og en solterrasse.

  • Alle 4 stjerner hoteller »

3-stjernede hoteller i Roeselare

2-stjernede hoteller i Roeselare

Vi tilbyder 24 hoteller i Roeselare Belgien med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Roeselare, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Roeselare hoteller og indkvartering. Vi har Roeselare centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Roeselare lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.

Roeselare kort